etusivu | ryhmät | alennukset | kurssit | alku info | toiminta hallissa KORKEANPAIKANTYöT

Ryhmävaraus

Ryhmiä otamme vastaan pääasiassa normaali aukioloaikojen ulkopuolella, hallin normaali aukioloaikoina veloitamme normaali kiipeilymaksun. Ryhmäkoko voi olla maksimissaan 30 henkilöä. Ryhmähintaan sisältyy tarvittavat vuokravaljaat ja -kengät. Ryhmäkiipeilyssä on aina aluksi maksuton opastus laitteiden turvalliseen käyttöön.

Alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien suostumus kiipeilyyn. Alle 14-vuotiaiden ryhmillä tulee olla mukana aikuisia, jotka toimivat varmistajina. Yksi aikuinen 4-5 kiipeilijää kohden on sopiva määrä. Aikuisten ei tarvitse omata aiempaa kokemusta kiipeilystä, oikea toiminta opastetaan aluksi. Poikkeuksena kouluryhmät, tällöin varmistajat tulee olla mukana ala-asteen ryhmillä. Ylä-asteen ryhmät voivat varmistaa toisiaan.

Varattu aika tarkoittaa koko sitä aikaa, jonka ryhmä viettää hallissa. Vaatteiden vaihto, varusteiden pukeminen yms. toimet on suoritettava varatun ajan puitteissa. Toisin sanoen ryhmä pääsee sisälle halliin sovittuna aikana ja ryhmän tulee poistua hallista varatun ajan päättyessä. KIIPEILYAIKAA PUOLESTATOISTA TUNNISTA JÄÄ NOIN TUNTI, riippuen ryhmän koosta ja pukeutumisvauhdista.

Ohjaajan antamia turvamääräyksiä on ehdottomasti noudatettava, mikäli määräyksiä ei noudateta ohjaajalla on oikeus lopettaa toiminta ja poistaa ryhmä hallista. Kiipeily ja varmistaminen alkoholin vaikutuksen alaisena on kielletty.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT:
P. 0400-524384 (SAIJA HAKALA) / kiipeilypalatsi (ät) gmail. com

Ryhmät

maanantai 8-18
tiistai 8-21
keskiviikko 8-15
torstai 8-15
perjantai 8-15
lauantai 8-13, 17-21
sunnuntai 8-13, 17-21

Hinnasto

1,0 tuntia max.12 hlö 120e
1,5 tuntia max.20 hlö 160e
2,0 tuntia max.30 hlö 200e

HINNAT JA AUKIOLOAJAT OVAT VOIMASSA TOISTAISEKSI, PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN.

Erityisryhmät

Erityisryhmien ollessa kyseessä (vammaisryhmät tms.) ilmoita asiasta jo varausta tehdessäsi, erityisryhmien maksimikoko vaihtelee tapauskohtaisesti.

Lasten syntymäpäivät

Tiloissamme voi järjestää myös lasten syntymäpäiväkutsuja, tilaisuuteen saa halutessaan tuoda omaa tarjoilua. Paikalta löytyy pari pöytää tarkoitusta varten. Mikäli haluat asetella tarjoilut valmiiksi etukäteen, huomioi tämä ajanvarausta tehdessäsi.

Syntymäpäivävieraille kannattaa ilmoittaa, ettei tilaisuuteen pukeuduta liian hienosti. Vaatetukseksi kannattaa valita liikuntaan soveltuvat vaatteet. Kiipeilykengät saa paikan päältä, joten omia lenkkareita ei tarvita.

Koulujen liikuntaryhmät

Koulujen liikuntaryhmille hinta on 6e/oppilas ja aikaa on tällöin 1,5h. Ryhmän minimikoko on 10 oppilasta ja kouluhinta on voimassa arkisin klo 8.00-14.00. Hinta sisältää kenkä- ja valjasvuokran. Alle 18-vuotiailla oppilailla tulee olla vanhempien suostumus kiipeilyyn.

Polttariryhmät

Kiipeily alkoholin vaikutuksen alaisena on kielletty. Mikäli ryhmässäsi on humaltuneita henkilöitä, he eivät voi osallistua kiipeilyyn tai varmistamiseen.

Yritysryhmät

Halli on melko askeettinen ja tarkoitettu kiipeilyn harjoitteluun. Peseytymismahdollisuutta ei ole, joten sauna- ja peseytymistilat kannattaa varata muualta. Alla pari lähintä saunaa.

Caribia kylpylähotelli (n.300m).
Nummen sauna (n.1km).

| Nummen sauna || Muita saunoja || Caribia |